Vattengympa

Om en lien stund är det dags att åka på vattengympa för flodhästar igen (japp, jag är en flodhäst). Det skall bli riktigt skönt! Det gör underverk för både kropp och själ. Så, idag känner jag mig positiv! När jag kommer hem ska blivande pappa och jag laga en god middag och sedan ha en riktig myskväll tillsammans. Det gäller att passa på innan lillpyret tittar ut, för sen vet man inte när man får tid för sånt igen.

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hej!

Jag heter Madeleine och studerar just nu på högskola. Jag skriver för tillfället på en D-uppsats som kommer att handla om bloggares syn vad som är privat vs. offentligt samt. hur man bloggar och varför. Som underlag för uppsatsen kommer jag att genomföra en enkätstudie och undrar därför om du skulle kunna tänka dig att delta i denna. Enkäten kommer att läggas ut på internet och du svarar anonymt. Den kommer gissningsvis ta mellan 5-15 minuter att fylla i. Själva enkätundersökningen kommer att äga rum första veckan i maj.



Jag vore tacksam om du kunde meddela i ett mail om du kan tänka dig att ställa upp. Även om du inte vill vara med skulle det underlätta om du ville meddela detta.



Vänliga hälsningar

Madeleine

2011-04-28 @ 18:31:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0