10 Veckor


Nu har jag vart så där dålig på att blogga igen. Det är som vanligt så mycket man ska hinna med om dagarna och man ligger ständigt efter med något som disk, tvätt dammsugning osv. Sen har vi haft främmande också. Benjamins moster Viktoria har vart här i 4 dagar och hälsat på, så datorn har som vanligt inte vart någon prioritet.

Från det ena till det andra så blir Benjamin 10 veckor idag och det firar vi med en bildbomb från veckan som varit. Enjoy!
Älskling och mamma.

I lördags kväll ville Benjamin inte alls sova utan var allmänt missnöjd hela kvällen. Tillslut somnade han sittandes i mammas knä lyssnandes till sin favoritlåt, Bumbibjörnarna.



I onsdags gick Benjamin, jag, moster och Nova (vår ena hund) på långpromenad. När vi kom hem igen vilade vi oss på gräsmattan utanför en stund!






Älsklingen har blivit en riktig pratkvarn och svarar alltid när man pratar med honom nu! Det är så himla mysigt och nästan varje dag kommer det nya ljud och miner också. Helt underbart!




Händerna är väldigt skoj och en ny upptäckt. Dom är inte still för en minut, dom går ju att ha till så mycket! Man kan bland annat viffta med dom (eller ja hela armarna snarare) och äta/slicka på dom. Får man tag i nått kan man hålla hårt också och ibland dra lite. Mammas hår är en favorit!

Kommentarer
Postat av: Lilla familjen

Vilka mysiga bilder, han är så söt ! (:

2011-08-24 @ 15:28:17
URL: http://tweju.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0