BVC 10v & 4d

I måndags var vi på en återträff/efterträff med föräldrargruppen. Det var riktigt roligt att få se alla bebisar utanför magarna. Alla var så himla söta! Förhoppningsvis kommer vi fortsätta hålla lite kontakt med varandra nu. Vi var en sån bra grupp. Fast det är nog inga problem, vi alla har ju facebook.

Igår var vi på BVC för en vanlig vägning. Benjamin har inte gått upp som önskat om man ska följa kurvorna. När han föddes låg han två kurvor under "normalkurvan", sen kom han nästan upp på den och nu igår var han nere på samma som när han föddes. Vågen stannade på 4630g, en ökning på 260 sen förra besöket för två veckor sen. Jag tycker inte att det är en såå dålig vilktökning. Men men, det viktiga är att han växer och mår bra vilket han gör! Hans huvudomfång är nu 39,2cm

Han har förresten kommit på ett sätt att ta sig fram på! Ligger han på rygg så sätter han fötterna i golvet nästan under rumpan och så trycker han ifrån så han glider iväg! Mammas lilla hjärtegull. För några dagar sen råkade han göra de, men nu tycks det vara en medveten handling för han ler när han upptäcker att det funkar!

Skrot och jag satt framför spegeln och tittade. Det tyckte han var vääääldigt spännande!

Kommentarer
Postat av: Marie

Hihi, så gör Tove också! Speciellt när hon ligger på skötbordet så man måste dra tillbaka henne hela tiden =P Tänk om några månader när de ålar/kryper. Då har man liksom ingen koll på dom längre..haha.



Ja, det är nog precis som du säger - bara fantasin som sätter gränser! Vi kommer också ha när Tove är 4 månader. Hoppas att hon ska kunna sitta med i en matstol då (även om det nog inte kommer vara några problem att få henne att sitta i någons knä=P)

2011-08-24 @ 09:33:14
URL: http://ivantanpaliten.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Söta bilder på er :)

2011-08-24 @ 20:59:32
URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/
Postat av: Alexandra - mamma till Leia

Åh jag tycker ni är lika!

2011-08-25 @ 10:13:19
URL: http://triquetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0