Amningskudden

Fick hem en amningskudde igår som jag fyndat på tradera. Ska prova att ha den som extra stöd i sängen när jag sover och såklart som amningskudde sen när bebis tittar ut. Vi fick också hem den underbart söta mobilen till spjälsängen. Är så nöjd med den!
För övrigt så var blivande mormor med syster och blivande morbror här i går och hälsade på. Mamma hade med sig en kasse med massa söta bebiskläder efter mig och min bror. Riktigt mysigt faktiskt!
I eftermiddag blir det vattengympa igen. Nu är det två veckor sen vi var där så det skall bli riktigt riktigt skönt att få guppa runt i vattnet! 3 dagar kvar, sedan är vi nere på tvåsiffrigt!

Kommentarer
Postat av: Carin

Var de e musikmobil, vart köpte du den, pris?

2011-03-09 @ 15:05:36
URL: http://nursen.blogg.se/
Postat av: Marie

Haha, sorry att jag inte svarat. Har varit lite frånvarande från datorn ett tag=) Jo men visst - nu känner jag igen dig. Stort grattis till både bröllop och barn!! Hoppas allt är bra med Erik!...och dig såklart =) Vilken märklig slump att vi ska ha barn ungefär samtidigt =P

Kan säga att amningskudden gör under i sängen - har en gravidkudde och jag älskar den. Sover halvbra ändå men mycket bättre med den!

2011-03-09 @ 19:19:52
URL: http://ivantanpaliten.blogg.se/
Postat av: Carin

ahh =) smart!

2011-03-09 @ 19:20:45
URL: http://nursen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0