Bloggtorka och badbekymmer

Ja, i några dagar nu har det minst sagt vart bloggtorka från min sida. Benjamins moster har vart här och vi har gjort allt annat än suttit vid datorn. Igår var vi hem till svärmor och lånade badkaret igen. Tyvärr var det ingen succé den här gången. Benjamin tyckte det var jätte hemskt. Vet inte om det är någon åldersgrej men han har blivit helt förstörd av att bada de senaste tre veckorna. Han blir livrädd när han får vatten på sig! Känns som vi provat med allt, men inget hjälper. Tycker så synd om honom. Vad ska man göra? Han måste ju bli ren ibland i alla fall. Känns så hemskt när han blir så rädd och ledsen! Tips någon?


Lillskrot grejar med nappen. Mammas lilla älskling!


Kommentarer
Postat av: Marie

på babysimmet fick vi lite tips: Försöka att alltid ha vatten ovan axlarna på barnet, sen om man lägger barnet ner så se till att öronen är heeelt under vatten då barn störs av kluckandet som blir annars.

Har ni provat ha honom sittande? Tove hatar ju att ligga men sitta - då är det inga problem om det också finns en liten badanka att leka med =)



Hoppas det går bättre så småningom!

2011-11-01 @ 11:12:41
URL: http://ivantanpaliten.blogg.se/
Postat av: Jennie

Har ni själva prövat att bada med honom? Han kanske vill ha närheten. Hugo har alltid älskat att bada, första gången var otäckt men sen har det alltid gått suveränt och nu duschar han så gott som varje dag med mig, plask plask behöver man bara säga och han vet genast vad han ska göra och skiner upp i hela ansiktet :) Hoppas det ordnar sig och att Benjamin förr eller senare inser att det faktiskt är skönt och härligt att bada :) Kram Jennie

2011-11-01 @ 13:13:19
URL: http://jennieshemochhjartan.blogg.se/
Postat av: Sandra - Mamma till Leon

Vilken fin design du skaffat dig :)

2011-11-01 @ 20:38:57
URL: http://ettplussett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0