Premiär på badhuset

Tyvärr fick vi inte plats i höstens babysimsgrupp så vi får bada på egen hand nu och hoppas på att vi får plats till våren istället. I lördags var premiären på badhuset och det gick bättre än förväntat! Benjamin tyckte det var jättemysigt och det var inga sura miner alls. Han bara njöt! Så nu ska vi försöka gå en gång i veckan nu.
Så här såg det ut i lördags:
Badbyxor på! Redo att ta ett dop.

Efteråt blev det fika för mamma och moster. Benjamin mumsade på handen!


Kommentarer
Postat av: Lisa, en läsare av din blogg

Vi går på babysim via Linneas simskola (googla så hittar du hemsida). De har oxå gett ut en bok där det står massa bra kring babysim. Ser ut som ni är i en vanlig barnpool? Det är viktigt att man är i en bassäng m lite varmare vatten, typ sådana där sjukgymnatikbassänger. Brukar finnas tider att boka för sånt. Lycka till!

2011-09-27 @ 16:57:14
Postat av: Marie

Men vad mysigt! =)

Förresten måste jag ju säga - jädrar vilken cool tatuering du har på ditt ben! När jag har råd ska jag tatuera in Toves fot med henne namn på ena skuldran.

2011-09-28 @ 21:49:10
URL: http://ivantanpaliten.blogg.se/
Postat av: Daniela Johnson

Jättesnygg tatuering längs benet ju! :D Tror jag sett lite av den på någon bild förut eller något, men här så det verkligen jättecoolt ut :) Sen har du en otroligt söt son, men det har jag nog redan kommenterat någon gång ;)

2011-10-03 @ 21:54:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0