Aj aj aj

Hur får man en vild 15månaders att ta det lugnt? Han klättrar på allt och tyvärr går det ju inte jättebra alla gånger utan han ramlar och slår sig. Igår lyckades han ta sig ur kundvagnen när vi handlade och åkte ner i betonggolvet! Tack och lov gick det bra och han klarade sig med ett ynka litet blåmärke. Man försöker att ha koll hela tiden men ändå lyckas han. Vi har ju hjärtat i halsgropen hela tiden numera. Det är ju tydligen jättekul att klättra på soffans armstöd och bara kasta sig. Klättra upp på gunghästen och balansera ståendes på den utan att hålla i sig är jättekul! Utmaningar är det bästa han vet. Älskade tokungen!


Kommentarer
Postat av: Sabine

Hugo har hållit på att klättra ut kundvagnen sen han var typ 11 månader. Vi har ett litet spännband som vi spänner runt han och i vagnen så han inte kan klättra ur, ändå går de inte att titta bort för han lyckas nästan alltid iaf ställa sig upp:S

Tur han inte slog sig mera, är ju en bra bit ner:/

2012-09-21 @ 08:31:22
URL: http://allavifina.bloggplatsen.se
Postat av: Marie

Klätterapa ;)
Jag köpte dom på Babyshop.se men de finns nog på flera ställen. De heter Viking Extreme har jag för mig. Fanns i svart och rosa.

2012-09-26 @ 18:57:12
URL: http://ivantanpaliten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0