Nytt år!

Julen är passerad och nyårsafton likaså! Benjamin har fått mängder av fina julklappar som bilar, lektält, filmer, pussel, kläder, duplo, böcker och massa annat smått och gott. Vi har haft en riktigt mysig familjejul och träffat nära och kära om vartannat. Nu sist har vi haft Benjamins moster, yngsta morbror och deras mamma här hos oss. Det har vart jättemysigt verkligen! Benjamin tycker väldigt mycket om dom!

Nyårsafton gick obemärkt förbi igår för lilleman. Vi åt tacos och hade mys. Han somnade vid 21 och sov som en stock fram till 00.10 då han undrade vart mamma va. Gick då in och la mig bredvid honom och han somnade om på två röda! Hur skönt som hellst. Sen sov han hela natten.

2012 har vart ett härligt år! Det har hänt så mycket. Benjamin har bland annat lärt sig gå, haft sin första födelsedag/sitt första kalas, han har börjat på dagis, vuxit som ogräs och börjat prata. Vi har också hunnit med hans första konsert och första utlandssemester. Han har slutat med napp och slutat amma (läänge sen nu, men året är ju långt). Han har lärt sig att äta välling och vanlig mat. Han har bytt från spjälsäng till växasäng. Och så vidare! Men det har inte bara vart positiva saker tyvärr. Familjen har också förlorat en familjemedlem som är mycket saknad! Vår älskade hund Isa blev sjuk och gick bort i slutet av sommaren. Vi saknar henne som bara den! Men trotts de har vi på det stora hela haft ett bra år och
det nya året är fullsmäckat med saker att se fram emot. Inte minst att Benjamin ska bli storebror till en liten tjej i maj/juni. Det ska bli väldigt mysigt!


Stora killen diskade fötterna inför nyår!


Kommentarer
Postat av: moster A.

Har ni tagit reda på att det blir en liten tösabit? Vad kul om det blir så. Benjamin är så söt. Kram och ha det så bra på det nya året.

2013-01-01 @ 12:44:17
Postat av: Marie

Åh vad roligt! Grattis till en liten tjej! :)

2013-01-02 @ 21:34:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0