Vecka 28

I helgen har Benjamins moster vart här. Det har vart jättemysigt. Vi har vart på loppis, långpromenad, sytt, lekt i lekparken, byggt med duplo osv. Benjamin har vart helnöjd! Så pass att han inte ens velat lägga sig om kvällarna. Det har han inte haft tid med!

Men nu är helgen och sportlovet över. Nu börjar en vanlig vecka igen, med dagis och allt. Ganska skönt! Från och med om två veckor börjar han gå andra tider på dagis också, vilket jag tror kommer gynna hela familjen! (Äntligen har kommunen fått tummen ur!) han kommer få äta lunch på Dagis vilket känns toppen! Men det är först om två veckor. Nu kör vi som vanligt.

Jag är för övrigt gravid i vecka 28 med lillasyster nu. Tiden bara flyger förbi och man börjar känna på allvar att det är dags att fixa med ett och annat. Man vet ju inte om hon kommer tidigare än beräknat som storebror gjorde. Måste inhandla en del saker som syskonvagn och babyskydd plus lite annat smått och gott. Mycket kan ju inhandlas även efter hon är född också. Men just babyskydd och vagn måste vi ha innan eftersom det kommer att användas från start! Ska bara vinna på lotto först. För det är ju sjukt vilka priser det är på bebis prylar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0