Snart

Nu är det inte långt kvar till dagisstarten. Bara 1,5v sen börjar vi inskolningen. Det är blandade känslor måste jag säga. Jag tror han kommer tycka att det är jätteroligt att leka med andra barn och leksaker. Samtidigt så vill jag ju inte lämna bort min bebis! Det blir nog bra. Det blev ett kort inlägg.Nu måste jag snosa på min älskling!


Aj aj aj

Hur får man en vild 15månaders att ta det lugnt? Han klättrar på allt och tyvärr går det ju inte jättebra alla gånger utan han ramlar och slår sig. Igår lyckades han ta sig ur kundvagnen när vi handlade och åkte ner i betonggolvet! Tack och lov gick det bra och han klarade sig med ett ynka litet blåmärke. Man försöker att ha koll hela tiden men ändå lyckas han. Vi har ju hjärtat i halsgropen hela tiden numera. Det är ju tydligen jättekul att klättra på soffans armstöd och bara kasta sig. Klättra upp på gunghästen och balansera ståendes på den utan att hålla i sig är jättekul! Utmaningar är det bästa han vet. Älskade tokungen!


Overall

Sådär, nu har han fått en till vinteroverall så nu finns två "ordinarie" och en "reserv"! Skönt att kunna bocka av de! Ett par vattentäta tummvantar med fleecefoder har han också fått idag. Nu börjar garderoben bli full, minst sagt.


Höst och vintergarderoben

Har uppdaterat höst och vintergarderoben åt Benjamin nu. Lite hade vi ju redan från förra året som tur va, så det blev ju inte allt nu. Men en del! När vi va i Spanien blev det tjocktröjor, långärmade bodysar, pyjamasar och ett par byxor. Dessutom fick han långärmade tshirts av Kerstin. Sen här hemma har jag köpt vinterkängor (hua så dyrt), fleesfodrad galonoverall och en slit och släng overall att byta med på dagis i vinter. Dessutom har jag beställt mjukisar och bodys på nätet som är på gång hem. Tror jag beställde raggsockor i samma veva där också. Det borde komma nu i veckan. Det som fattas nu är vattenavstötande vantar, långkalsånger/kalasbyxor (el strumpbyxor som de flesta säger) och en riktig vintermössa. De sistnämnda ska det väl införskaffas dubbelt av gissar ja, så det finns på dagis att byta med. Det är inte klokt vad mycket grejer det går åt till barn!


Spanien

Resan till Spanien var lyckad! Varken flyg eller något annat var några problem. Han har bara gillat läget och tyckt att allt vart spännande. Dessutom har han charmat alla! Detta gör vi om snart igen. Allt var över förväntan. Vi har badat i Medelhavet och poolen. Vi har promenerat och ätit goda middagar. Allt har vart perfekt! Som sagt, det blir snart igen! Bilder kommer så snart jag lagt in dom på datorn.


Packar

Ja vi packar för fullt nu ikväll för i morgon bär det av. Ska bli spännande att flyga med barn för första gången! Planet är fullbokat och Benjamin har ingen egen sittplats utan ska sitta i knät hela vägen. Kommer bli mycket intressant! Det är ju "bara" drygt fyra och en halv timme. Önska oss lycka till.


Trångt?

Det borde absolut inte vara trångt att ligga två vuxna och en ettåring i en stor dubbelsäng. Men jo visst är det trångt! Man ska ju inte tro att en liten ettåring tar lite plats. Tvärt om han tar upp mer plats än Erik och jag tillsammans! Skruttungen älskar nämligen att ligga på tvären! Gärna med fötterna på en också.


RSS 2.0