Inskolning

Denna vecka har vi påbörjat inskolning gen på förskolan med Isabel. Det går (som förväntat) riktigt bra faktiskt. Hon tycks känna sig trygg på alla sätt. Det enda som är knepigt och som "ställer till" det lite är att hon är helt slut och vill sova 30 minuter före lunchen. I tisdags slängde hon maten på golvet och tvärsomnade i min famn. Idag somnade hon ute i gungan. Men det ska nog bli rutin på detta också. I värsta fall får hon sova medan de andra äter och sedan äta efteråt. Värre än så är det inte. 

Det känns faktiskt riktigt bra med den här förskolan och dess personal. De ser till individerna och inte bara baren i grupp. De anpassar sig. Märker av stor skillnad jämfört med Benjamins start. 

I morgon lämnas hon själv första gången. Inte helt själv då eftersom hon har Benjamin, men själv utan mig. Det kommer hå bra, jag är helt övertygad! 

Mammas lilla tjej börjar bli så stor <3
Blogga var de ja!

Sommaren har rullat förbi i rasande fart och mycket har hänt! Familjen har utökat med Titan (amstaff 6år) och Enzo (sphynx, nakenkattunge). Barnen har utvecklats i rasande fart. Jag har sommarjobbat och nästa vecka börjar jag studera på högskolan. Förhoppningsvis. RSS 2.0