Spontantripp

I veckan tog vi en spontantripp till min pappa med familj. Benjamin och Isabel tycker jättemycket om att vara där. Nu två dagar efter att vi kommit hem tjatar Benjamin fortfarande om sin bästa moster Viktoria. I morse blev han ledsen och frågade varför inte Viktoria ville vara hos honom (han förstår ju inte att hon bor där hos morfar och går i skolan). Han är lika ynklig varje gång "Viktoria måste inte vara hos morfar, Viktoria måste vara hos mig". Det är samma visa varje gång dom träffats. Gulleplutten! Men, idag kommer pappa hem, så då får han annat att tänka på! Jag tror dom saknat varandra. 


Vi tog en promenad i skogen med hundarna. Mycket uppskattat av Benjamin! Isabel var mindre imponerad av den skumpiga barnvagnsrundan.
Moster Viktoria va ju såklart med i skogen också.
Isabel vid frukosten. Busfian!
Nova och Mynta fann varandra 
(de har aldrig träffats innan, Mynta är ny i familjen).
Och så har Viktoria berikat mitt nyttiga liv med ett jättesmarrigt recept på frukostplättar gjorda på banan! 
Recept
*1 banan
*1dl havregryn
*2ägg
Mixa -> stek
Serveras till fördel ihop med bär!


Vikt går neråt!!

Man kan verkligen få resultat, bara man vill. Nu har jag på ynka 8v tappat:

8,2kg

-7cm över brösten

-7cm under brösten

-12,5cm i midjan

-13cm runt magen

-10cm över höften

-7cm över lår 


Nu blir det lyxig lördagsfrukost. Syrrans recept på plättar. Mums!


*Mixa 1 banan, 1dl havregryn och 2ägg. Stek. Servera med hallon eller andra bär.*


Vårskor

Var in till skoaffären igår och mätte fötter och skor. Konstaterade att Benjamins fötter va större än skorna han hade på sig! När hände de liksom? Hur som så fick jag såklart panikbeställa nya skor åt honom på nätet. Det blev ett par vattenavvisande sneakers i lite snyggare modell och ett par "slit och släng" gympaskor att ha på dagis. Nu hoppas jag bara att dom ska passa. Ena paret hade inte ens angivit mått, så det blir väldigt intressant. Det andra paret blir eventuellt lite lite stora. Vi får se! De väntas komma hem på måndag. Så länge får han faktiskt gå i gummistövlarna (dom va iallafall i bra storlek). När jag ändå höll på så beställde jag faktiskt ett par skor år Isabel också. Ett par riktiga lära-gå skor från kavat. Dessa blir hennes första riktiga (och egna) skor. Har bestämt att jag ska spara dem i hennes minneslåda sen. Sen blev det faktiskt ett par gardiner också, som jag tror att jag ska ha i barnens rum i nya lägenheten sen. Tror dom kan bli fina där inne och om jag ångrar mig får dom hänga i gästrummet. Det va 70% rabatt på dom, så nånstans ska jag nog få upp dom! 

En ny livsstil

För 7v sedan började jag hos en kostcoach (www.sjobecks.se) och resultaten är redan fantastiska. På ynka sju veckor har jag med endast koständrigar (inga konstiga dieter eller bantningskurer, utan nyttig bra och balanserad kost) tappat:

-6,1kg

-4 cm över byst

-6 cm under byst

-9,5 cm i midjan

-12 cm runt magen

-9 cm runt höften

-5 cm runt lår 


Nu börjar träningen komma in. Det ska bli så kul att se kroppen förändras ytterligare! Idag, 14/3, ser jag ut såhär! Detta är alltså min "före-träning-bild". Om några veckor kommer jag lägga ut bilder på resultaten från träningen. 


I sommar ska jag inte gömma mig i vassen, jag ska bada med ungarna vid stranden!

Vår!

Våren är här! Det är så härligt och man blir så glad. Blommorna växer, gräset blir grönt och träden är fulla av knoppar. Men framför allt, solen skiner! Så idag tog jag barnen med mig på go-picknick i lekparken. Först gick vi till affären och Benjamin valde fika/mellis. Kanelgifflar och djurkex. Han var så nöjd! Isabel åt mest sand dock (och bebisyoghurt). Vi har haft en såå mysig eftermiddag! 

RSS 2.0