Parken zoo

I tisdags åkte vi med barnens farfar till Parken Zoo i Eskilstuna. Tyvärr han vi intemer än dit förrän farfars telefon ringde. Han behövde åka på ett viktigt möte och kunde inte stanna länge. Vi beslutade oss snabbt för att låta farfar åka medan vi gick färdigt i parken. Under eftermiddagen kom våra vänner Jocke och Malin och gjorde oss sällskap. Det blev en toppendag! Vi kom när dom öppnade och åkte vid stängning. Hem åkte vi tåg eftersom farfar blev tvungen att åka tidigt. Med det gjorde oss absolut ingenting. Isabel sov i vagnen och Benjamin pratade med konduktören. 

(Glad Benjamin!)


(Dinosaurier hade dom också!)
(Isabel får smaka glass med pappa för första gången)

(Jocke och Isabel tittar på surikater)

(Benjamin kör bil)


(Malin och Benjamin åker karusell)
(Benjamin och Jocke)
(Benjamins favorit -> trampbilen!)


(Isabel klappar getter men mamma)

Midsommarafton -14Benjamin och jag har tillsammans plockat blommor på morgonen och gjort kransar. Han bestämde att han ville ha en lila och att Isabel skulle få en gul. Sagt och gjort! Självklart skulle ju Nova ha krans också, Benjamin delade med sig. Det blev en mysig och okomplicerad dag.

Kalas

Av olika skäl valde vi att slå ihop barnens födelsedagar till ett enda kalas som vi hade igår. Mycket lyckat med glada och nöjda barn som fick många paket och mycket tårta! Jag bjuder på en bildbomb! 


RSS 2.0