Ny vagn

I helgen sålde jag vagnarna. Fick ett ryck och plötsligt hade jag köpare på båda två. Så, dom fick flytta. Gjorde riktigt bra affärer. På båda fick jag igen mer än det dubbla mot vad jag gav. Men, jag kan ju inte stå utan vagn så jag har nu köpt mig en emmaljunga superviking. Det kommer att komma senare i veckan. Jag hoppas innerligt att jag blir nöjd! Snygg är den iallafall, så mycket vet ja. 
Uppdatering

Det går över förväntan jättebra på dagis (förskolan) för Isabel. Inga ledsna miner, inget krångel. Dock har hon på dessa två veckor hunnit med en rejäl bula i pannan samt skrapat upp näsan och nu har bacillerna nått henne. Förkylningen är ett faktum och magsjukan har slagit till. Detta kommer ju tyvärr bli vardag nu, men det blir bättre! Så länge hon trivs känns det bra och det gör hon! 

Jag har pluggat på högskolan i två veckor nu. Det går riktig bra men det är en rejäl omställning. Dels att hoppa in i den akademiska världen med allt vad det innebär - föreläsningar, inlärningar, skrivningar, tentor osv. Men också en omställning att vara ifrån barnen så mycket. Att vara mer än bara mamma. Det är bed spännande och vemodigt på samma gång. Det är härligt att lära känna nya människor och börja få en strukturerad vardag igen. Även om det är svårt att få dagarna att gå runt ibland är det ändå skönt.

Just ja, våra hundar har vart sjuka också. Nova åkte på en rejäl livmoderinflammation efter löpet och fick akutopereras. Hon lades in på antibiotikadropp direkt och opererades samma dag. Det gick jättebra och hon är sig själv nu. Titan hade cystor på prostatan och kastrerades därför, detta samma dag som Nova. Så vi har haft två tratthundar hemma ett tag. Igår plockade vi stygnen på Nova och de har fått ta av sig trattarna nu. Båda mår toppen. Men fy så läskigt det var när Nova blev inlagd sådär akut. Titans tid va bokad sen innan så det viste vi ju, men att Nova skulle bli så sjuk kunde vi inte förutse. Hur som haver. 

Benjamin har blivit stor kille och riktigt rapp i munnen. Det är så kul för man kan diskutera med honom och han resonerar och svarar tillbaka. Så underbart med denna utveckling. Apropå utveckling, Enzo växer så det knakar!


RSS 2.0