Trodde jag ja!

Ja jag trodde ju att det skulle bli lättare att blogga igen nu när appen funkar. Men tji fick jag! Det går ju inte ens att lägga ut bilder och all text blir ihoptryckt! Mindre kul må jag säga! Anyway. Det hat vart fullt ös denna vecka! Öppet kyrkis har haft extra öppen denna vecka så vi har vart där och lekt. Ena dagen hade dom kycklingar på besök som barnen fick klappa. Det tyckte Benjamin va väldigt mysigt. Andra dagen var det korvgrillning i lekparken. Hur mysigt som helst! I går kom Benjamins nya resevagn som vi ska ha med oss på semestern i september. Har kört den två gånger nu och är mycket nöjd. Benjamin tycks trivas i den också! Känns som en rejäl vagn för att vara en rese/extravagn. Ett bra komplement till vår emmaljunga!


Äntligen!

Äntligen funkar http://blogg.se">http://blogg.se">blogg.se appen igen! Så nu kan jag blogga mer igen utan att behöva sitta vid datorn. Idag (lördags) har vi haft bästa Kecka, Niclas och lille Caster här på besök! Äntligen. För det va länge sedan vi sågs nu. Killarna bytte paket med varandra eftersom dom fyllt år och allt. Stora killarna! Lekt och vart på upptäcktsfärd har dom också hunnit med. Full rulle hela dagen. Jättemysigt! Hoppas det blir snart igen! (får tyvärr inte upp några bilder - ska prova via datorn sen)


Klätterapa

Sen han börjat gå på heltid har han också på riktigt blivit en klätterapa. Inte helt ovanligt att man hittar honom på alla möljiga ställen, farliga som ofarliga. Ballanserandes på armstödet i soffan, ståendes i dockvagnen - gaaalning - och nej han bryr sig inte om han ramlar, lite tröst och sen på´t igen. Envisa unge. Men det är bra, han vet vad han vill.
 

Sommar

Ja nu är det äntligen sommar och då vill man inte sitta inne vid datorn och blogga. Så vi är ute mest hela dagarna. Leker i sandlådan, gungar, går promenader och äter jordgubbar. Ibland är det sådär extra jobbigt att vara mammaledig. Eller?

Mamma jordgubbsmonster!

Urban Jungle

Resevagnen jag pratade om i förra inlägget. Ev ska jag försöka färga eller sy nya "mjukdelar" till den, eller så köper jag nytt. Vi får se!

Dumma app

Nu när inte blogg.se appen funkar så är jag värdelös på att blogga! Så himla mycket smidigare när man kan sitta med mobilen. Nu måste jag ju sätta mig vid datorn och det har jag i princip aldrig tid med. Och skulle jag väl ha lite tid får jag ändå inte vara ifred för lilleman. Han ska ju såklart hjälpa till att skriva. Men jag ska försöka skärpa mig lite!
 
Igår hämtade vi en skrotvagn som vi ska ha på semesterresan. Paraplysulkyn vi köpte gillar jag inte så den säljer vi istället och ska nu ha denna på semestern. Det blev en Urban Jungle. En rätt solblekt och sliten sak, men det ska bli mitt lilla "fixa projekt" tänkte jag! Fräscha till den, ha den på semestern och sen sälja troligtvis. Ska fixa bilder sen så ni får se och självklart ska jag ta före- och efterbilder också.
 
Benjamin går förresten obehindrat numera. Lite vingligt, men han knatar på! Så himla charmigt. Mammas stora kille! Sen jag slutat amma så har han fått riktigt bra aptit också så nu äter han bättre. Största favoriten är dock välling. Men det gör inget, han har ju vägrat de innan så jag är bara glad att han äter!

RSS 2.0