Sängkläder

Har precis gjort (enligt mig) ett riktigt fynd på blocket! 5 bäddset till lillkillens spjälsäng samt 6st dra-på-lakan för 150kr. Allt i kanon skick och knappt använt! Dock fanns grejerna i grannstaden och vi har ingen lust att sitta och åka i onödan så kommer inte hämta dom förrän på onsdag nästa vecka när vi ändå ska åka dit på vattengympa! Men vad gör det? Han ska ju bo kvar i min mage ett bra tag till i alla fall. 
Apropå att han liggen i magen, igår efter vattengyman var det full aktivitet där inne i magen. Dock inga riktiga sparkar ännu och det lär tydligen dröja också då jag har moderkakan i framvägg. Men ändå så mysigt att känna hur han vrider och vänder där inne!

Spjälsängen har vi fått hem och den är monterad och klar. Lite sliten är den dock då lilltjejen som sovit i den innan tuggat lite på kanterna. Men det gör ingenting för vi tänkte ändå måla den! För och efter bilder på sängen får ni sen!

Kommentarer
Postat av: Philippa - 23 och blivande tvåbarnsmamma

ett tips är att köpa "gnagskydd" på IKEA, funkar kanon på dotterns säng (hon älskar att tugga på trä, papper och kartong)

2011-01-20 @ 15:30:52
URL: http://phlippans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0