Sommar

Det blir inte så mycket tid över till att blogga när man har både en vild tvååring och en nykläckt bebis. Eller ja, nykläckt och nykläckt, imorgon blir hon hela 4 veckor. Det är i för sig inte så mycket.

Imorgon börjar sista dagisveckan för Benjamin. Sen stänger dom för fyra veckors sommarlov. Det ska bli himla intressant att se hur dom fyra veckorna blir när han inte får komma iväg och leka. Känner på mig att han kommer klättra på väggarna och vända lägenheten upp och ner! Vi ska dock försöka hitta på massor av skoj för att undvika de. Igår va vi på stan och tittade på "aggabilen", för det va nämligen Arboga Meet här igår. Det var mycket uppskattat och han somnade helt slut för natten redan vid 16 tiden.

Närmast på "sommarlovsshemat" står det Furuviksparken. Vi ska på en träff med några föräldrar och barn från min "mamma juni-11" grupp från nätet. Vi har missat tidigare träffar så det ska bli himla skoj och Furuviksparken kan ju inte va annat än ett vinnande koncept för såväl vuxna som barn. Så det ser vi fram emot!

Sen blir det ev en träff med "maj-13" gruppen i Västerås (om den blir av, den är inte färdigplanerad än). Lite grillning och härligt sällskap bara. Utöver de ska vi försöka komma iväg och bada, picknicka i parken och göra sånna vanliga roliga saker. Hälsa på familj och vänner. Vi får se vad det blir. Eventuellt åka till parken så och gå på barnens zoo. Vi får se!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0