Trots?

Det är inte klokt va Benjamin har energi, klättrar på väggarna och gör tvärt emot vad vi säger. Älskade unge! Han testar konstant att tänja på gränserna. Tålamodsprövande om något. Att vi håller på att renoverar lägenheten och därmed har alla möbler i ett och samma rum underlättar ju inte heller. Vi alla fyra står och stampar på samma fläck hela tiden. Det ska bli så skönt att få ordning igen sen när allt är klart. Förhoppningsvis redan i morgon. Idag kom förresten Benjamins nya overall på posten så vi kunde gå ut och fördriva lite tid. Klättra på saker som är gjorda att klättras på, istället för väggarna hemma. Lekparken fick det bli. Två olika till och med. Det var mycket uppskattat! Dessutom satt både overallen och skorna som en smäck! Ett stort plus med denna tid på året som kräver mer kläder är att han blir inte alls lika snabb att jaga. Bra för en tvåbarnsmamma med noll kondition kan jag säga, för jisses vad han kan springa fort när han vill. I morgon väntar dagis, så nu blir det sängen. 


Vinterladdad


Nu har vi laddat med vinterkläder till barnen. En 8848 overall till Benjamin är påväg med posten till oss. En blåmönstrad fick det bli. Mössa och vantar finns kvar från förra året, även fuskpolo. Vinterskor provade vi ut idag också. Både till mig och Benjamin. Nu fattas bara ett par raggsockor och någon mer tjocktröja, sen är vi redo för en kall vinter! Jag är löjligt nöjd med dagens inköp. Mina (och Benjamins) skor är så snygga!Mera fix

Har en liten "att göra lista" inför dopet. Idag har jag prickat av två punkter till. Sista bakningen och fadderbreven är fixade. Nu återstår bara ett himlans massa vikande av servetter, lite shopping och sen allt fix i lokalen när vi fått nycklarna. Ska bli så roligt att få fixa !
RSS 2.0