❄️ Snö ❄️

Här om dagen (tror det var i onsdags) tog jag med barnen ut och åkte pulka medan Erik stannade inne och jobbade. Benjamin tyckte verkligen att det var jätteroligt. Han kämpade upp för backen gång på gång och log lika stort varje gång han åkte nedför. Isabel var däremot så där måttligt road. Hur som haver tyckte iallafall jag att det var helmysigt! Tyvärr strejkade min telefon så det blev inte fullt så många bilder som jag hade önskat. Påbörjade en video dom blev avbruten mitt i för att telefonen gav upp. Så typiskt. Annat var det idag när Isabel och jag var på promenad i eftermiddag. Då var även Isabel mer road. Varje gång hon känner att vagnen vibrerar (tex när man går på kullersten) så säger hon "aaaaaaaa" eller "ööööööö" och tycker det är jätteroligt. Knasfian! 


Mina solstrålar!


Isabel i vagnen tidigare idag.


Barnvagnar

Jag vet inte hur många vagnar jag hunnit med på dessa 2,5år egentligen. Skulle tippa på närmare 20st iallafall. På rak arm kan jag rabbla upp en av okänt märke från eBay, tre Emmaljunga, en Teutonia, en Britax, tre Mountain Buggy, två Brio, en Carena paraplysulky, en iCandy och en Basson Duo. Nån har jag säkert glömt. I helgen kommer min fjärde Emmaljunga hem och min Brio Go får flytta. Jag har verkligen fått upp ett intresse för barnvagnar. Jag tycker det är riktigt roligt och äntligen har min goa man förstått att det inte är nån ide att lägga sig i heller, haha, skämt å sido. Jag börjar undra vad sjuttsingen jag ska roa mig med när ungarna slutat åka vagn! Jag älskar ju detta med att köpa och sälja, men framförallt fynda! Trotts alla dessa vagnar har jag faktiskt aldrig gått back. Nån gång har en vagn tappat ett par hundra i värde, men som jag i stället tjänat in på nästa vagnköp. 

Detta får mig att seriöst börja fundera på vad jag vill göra med framtiden. Efter föräldraledigheten måste jag ju sysselsätta mig med något. Troligen studier. Vad jag ska plugga har jag försökt lista ut i närmare 4år nu, men fortfarande inte kommit fram till något vettigt. Kanske skulle jag satsa på att bli inköpare? Det tåls att klura på! Det finns faktiskt en sån utbildning inte så långt här ifrån. Men så ska man ju komma in också. 

De flesta utbildningarna startar i augusti, en del i september. Vi har dock inte ansökt om förskoleplats till Isabel förrän i oktober. Men ja, det löser sig väl om det blir aktuellt med studier för mig. Just nu njuter jag av tiden som föräldrarledig.


Senaste åket. En Emmaljunga Nitro. Flyttade in förra veckan.❤️
Uppdatering

Idag blir Isabel hela 7 månader. Tiden går så fort och hon börjar bli så stor nu. Hon är en hårsmån ifrån att börja krypa. Hon säger mamma och pappa (mest pappa - när hon ser honom viskar hon "pa pa"). Hon är i princip alltid glad och nöjd. När hon väl blir arg eller inte får som hon vill blir hon dock helt hysterisk. Tårarna sprutar och hon gallskriker. Hon är en riktig liten diva. Nu är hennes första tänder på väg också. Dom borde spricka upp när som helst. Stora tjejen! 

 Benjamin har passerat 2,5års strecket och är mitt uppe i extrem trots (kanske har det börjar det avta, men det törs jag inte säga högt). Han kan allt själv och på sitt eget vis. Nu efter jullovet ska han börja på stora avdelningen på förskolan. Han är i full gång med potträning och det går jättebra. Han är superduktig. Språket är riktigt bra också. Han börjar verkligen bli stor.  


Jag själv har bestämt mig för att ta tag i min kropp. Mitt nyårslöfte är "äta mindre och röra mig mer". Inte fullt så lätt som det låter då jag är en riktig gottegris! Men det ska gå. Det är första tiden som är jobbig. Mindre portioner mat, inget bröd, inget godis och ingen läsk. Det ska nog gå, bara jag kommer över sockersuget! Wish me luck! Jag är dock motiverad. Ska jag kunna göra min bröstoperation krävs en sund, hälsosam och snygg kropp, annars är det bara pengar i sjön. 2014 blir ett bra år, det vet jag! RSS 2.0