Vab

Jaha, då blir det långhelg för oss. Godingen är hemma eftersom han vart dålig i magen. Dagis vill inte ha honom där tydligen. Kräsna fröknar! Så mina sista två arbetsdagar blir vab dagar istället. Men det gör inte så mycket, det är mysigt att gosa ner sig i soffan och glo på tv. Även hunden och katten gosar ner sig!


Helg

Nu är det helg! Lika med inget dagis och inget jobb utan mys med godingen. Soffhäng vid teven på morgonen. Kanske ta en sväng till lekparken förmiddagen. Röja lite hemma och sen laga nån god mat till kvällen och sen avsluta med ännu mer mys. Som vilken vanlig svenssonfamilj som helst. Det är inte så dumt faktiskt! Men vi längtar till nästa helg då vi får börja adventspyssla. Då blir det sådär extra mysigt hemma! I år ska det bli extra skoj med jul då godingen är lite större och förstår mer! Det ser jag fram emot!


Inte klokt!

Jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro att nån så liten kunde ställa till med så mycket! Det är verkligen inte klokt vad en 17 månader gammal pojke kan röra till!! Har nu spenderat 2,5h åt att städa upp leksaker och annat bråte som han spridit ut i lägenheten. Ändå är det bara vardagsrummet och hallen som är klart. Mer hinner jag inte för snart ska jag hämta honom på dagis. Förhoppningsvis är han någorlunda medgörlig och hjälper till med de tre resterande rummen när han kommer hem! Han är för go som sätter sina kära föräldrar i arbete. Det är verkligen ingenting som ligger på sin lätta plats. Kläder i köket, bestick under och i soffan, leksaker i badrummet, skor precis överallt. Ska man ha nått får man helt enkelt leta! Det är ingen idé att stressa och skynda sig om man ska iväg någonstans för man får garanterat leta lääänge innan man hittar ett matchande par skor! Vantar ska vi inte ens tala om. Älskade unge! Vad han än ställer till med älskar vi honom ändå mest av allt. Det är ändå underbart med barn!


Sjukling

Vi har haft en sjukling här hemma om vart annat så det har inte blivit så mycket bloggande på senaste. Men mycket har hänt vill jag lova! Han växer så det knakar och utvecklas i rasande fart. Ordförrådet bars växer och han bubblar hela tiden. Absolut senaste ordet på listan är "lattbil" - lastbil. Han är otroligt duktig på uttal när han sätter den sidan till.

På dagis trivs han helt ok. Han är inte allt för road av att leka ute alla gånger tyvärr. Men annars tycks han vara nöjd med tillvaron. Idag har han tydligen använt surfplattan på dagis (inga dåliga leksaker dom har åt småbarnen!) och personalen va mäkta imponerade av hur duktig han va och hur bra han förstod. Thats my boy!

Sömmen har vart si så där på senaste och två nya tänder har han fått. Nu är han uppe i hela sex små gaddar. Som för övrigt är jätteroliga att borsta. Senaste tre dagarna har han sovit bättre och jag håller tummarna att det fortsätter så. Förut vaknade han 05 på morgonen, nu sover han till 06.40-07.40. Rena rama lyxen. Ny säng har han också. Den sover han gått i, finns ju massa utrymme och man kan sova åt alla håll.


Såhär trött blir man efter dagis!


RSS 2.0