Sjukling

Vi har haft en sjukling här hemma om vart annat så det har inte blivit så mycket bloggande på senaste. Men mycket har hänt vill jag lova! Han växer så det knakar och utvecklas i rasande fart. Ordförrådet bars växer och han bubblar hela tiden. Absolut senaste ordet på listan är "lattbil" - lastbil. Han är otroligt duktig på uttal när han sätter den sidan till.

På dagis trivs han helt ok. Han är inte allt för road av att leka ute alla gånger tyvärr. Men annars tycks han vara nöjd med tillvaron. Idag har han tydligen använt surfplattan på dagis (inga dåliga leksaker dom har åt småbarnen!) och personalen va mäkta imponerade av hur duktig han va och hur bra han förstod. Thats my boy!

Sömmen har vart si så där på senaste och två nya tänder har han fått. Nu är han uppe i hela sex små gaddar. Som för övrigt är jätteroliga att borsta. Senaste tre dagarna har han sovit bättre och jag håller tummarna att det fortsätter så. Förut vaknade han 05 på morgonen, nu sover han till 06.40-07.40. Rena rama lyxen. Ny säng har han också. Den sover han gått i, finns ju massa utrymme och man kan sova åt alla håll.


Såhär trött blir man efter dagis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0