Myshelg

Det blev en hel helg hos min familj nu i helgen. Första gången som Benjamin och jag sovit borta sen han föddes. Det gick över förväntan bra! Han sov precis som hemma med vanliga uppvak för amning. Inga konstigheter alls. Han är som sin mamma, sover han så sover han!

En liten shoppingrunda med mormor blev de i lördags. Så nu finns massa nya fina kläder i godingens garderob. Byxor, bodys, heldress och strumpor. I fredags kom min Moster A med presenter till Benjamin också! Ska ta bilder och lägga ut vid tillfälle så ni får se. Han är en smula bortskämd!

I fredags innan vi åkte till Nyköping så hade vi BVC-besök. Det gick bra. BOEL-testen gick ua och han fick mycket beröm. Han har vuxit 1cm på längden och är nu 69cm lång. Vikten landade på 6935g vilket är minus 5g. Men det finns en bra förklaring. Han har vart sjuk och matvägrat men är inte still. Han är både högt och lågt mest hela tiden! Det är så kul nu när man kan ta sig fram utan bekymmer. Så trotts att han vart sjuk har han farit runt här hemma. Så hans viktmedgång är förlåten. Han har ju faktiskt vuxit på längden så växer gör han ju!

Mormors "tröskel" var poppis! Jättekul att klättra på och leka med.


Kommentarer
Postat av: Alexandra - mamma till Leia

Gullungen! Så fort det går! Helt galet va man glömmer... Hoppas ni mår bra. Saknar våra pratstunder!

2012-02-28 @ 20:48:48
URL: http://triquetra.blogg.se/
Postat av: Carin

Åhh va söt han är!!



Snart dax för nya klädbytardagar för iår oxå ;)

2012-03-04 @ 20:07:38
URL: http://nursen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0