Bvc

Igår var vi till BVC för 1års-kontroll. Det gick jättebra. Läkarundersökning utan anmärkning, vaccineringen utan problem, han var helt enkelt jätteduktig! Vågen stannade på 7620g och han är 73cm lång. För två månader sen hoppade han ner ett snäpp på viktkurvan, så nu följer han stadigt tredje strecket under "medel". Känns så fånigt det där med kurvor. Man ser ju om barnet mår bra eller inte! På längd och huvudomfång ligger han ett streck under, vilket inte är nått konstigt alls. Det är bara vikten som är lite klen. Men tittar man på honom så ser man att han mår bra. Inte undernärd, inte onormalt smal. Han är perfekt! Så kurvorna kan slänga sig i väggen! På utvecklings fronten ligger han ju före dessutom. Min lilla älskling! Nog om de.

För övrigt har vi beslutat att tacka nej till dagisplatsen vi blev erbjudna. Vi har föräldrar dagar kvar att ta ut, så vi gör de medan vi söker en ny plats. Så länge får vi fortsätta med öppet kyrkis så han får sin sociala kontakt med andra barn. Blir lite tråkigt då alla de andra jämnåriga han leker med nu vars mammor jag umgås med, börjar jobb och dagis till hösten. Så lite långtråkigt kommer det väl bli - för oss båda. Men finns inte mycket att göra tyvärr! Vi har ju varandra iaf och det handlar inte om nån evighetstid. Det blir nog bra!

Nästa vecka är det sista babysimmet för terminen också. Men det tar vi sen. Nu siktar vi på helgens kalas! Tänk att plutten fyller 1år på söndag! Han är ingen bebis längre, han är ett litet barn och Erik och jag är småbarnsföräldrar! Konstaterade att han vuxit 25cm sen han föddes. Det är ju massor. Min bebis börjar onekligen bli stor!


Tuffing i sina nya solbrillor som han fått av farmor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0