Morgonpigg

Senaste veckan har vi fått en riktigt morgonpigg bebis. Runt 06 tycker han att det är lagom att kliva upp. Men så har han ju börjat somna för natten redan kring 19. Så det är ju inte så konstigt egentligen, men jag hade ju inte tackat nej till lite mer sömn!
Även dags rutinerna har ändrats nu. Från 3-4 middagslurer till 2. Han sover på morgonen/förmiddagen i 30min till 2-3 timmar. Och en omgång mitt på dagen/eftermiddagen i 1 till 2 timmar.
Nu väntar vi bara på bättre nätter för än vaknar han väldigt ofta och vill ha napp, mat, mys eller tröst. Han har börjat drömma mardrömmar igen. Han skriker i sömnen då och då, men det är inte bara mardrömmar för ibland skrattar han också. Han sätter sig upp, kryper och hoppar i sängen. Det är hi life dygnet runt, oavsett om han är vaken eller inte! Knasbollen!

Han har blivit bättre med maten igen. Han smakar allt och har börjat gilla majsvälling. Kall ska den dock va, men det funkar ju ändå! Han dricker inte en hel flaska men tycker det är gott till maten. Mat har han börjat äta också, två gånger om dagen och gröt igen. Ska väl inte säga för mycket egentligen men det börjar gå riktigt bra nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0