Sommarlov

Benjamin har sommarlov nu och vi försöker aktivera honom så gott det går. Det är ju helt klart en utmaning, men det går. Promenader, lekparken och en och annan fika på stan, utöver all hemma tid, blir det gott om. Besök klämmer vi in också och så försöker vi hälsa på andra också. Det är svårt att veta vad man ska hitta på. Furuviksparken blev ju tyvärr inställd för våran del i och med min operation. Jag är lite sugen på Parken Zoo eller Skansen nån dag, men vi får se. Lådbilslandet hade vart himla roligt också, det skulle Benjamin älska, men jag tror vi avvaktar nått eller ett par år till.

Från det ena till det andra. Benjamin har pratat mycket och bra väldigt länge. Han va ju ganska tidig med de. Men han avancerar hela tiden. Meningarna blir bara längre och längre. Orden uttalas tydligare och tydligare. Man kan utan problem föra en konversation bestående av så mycket mer än "mm", "nej" och "et inte". Det är så häftigt att se utvecklingen och hur himla långt han kommit på sina två år. Stora lilla killen!

Han har för övrigt vuxit in i sin roll som storebror jättebra nu. Han är så himla duktig! Så snäll och omtänksam.

På tal om utveckling så har vi ett tag tyckt oss skymta riktiga leenden (alltså inte gaser i magen eller kissar) hos Isabel. Men här om dagen (5v 3d gammal) slog det igenom ordentligt och hon log och pratade massor och gör varje dag nu. Det är så härligt att se! Mammas lilla flicka!


Kommentarer
Postat av: Marie

Ja herregu vad det hänt mycket på 2 år bara! Tove har börjat med 3 ordsmeningar nu men pratar gärna stup i kvarten haha.

Men jisses vad söt hon är!! Och de där första skrattet är ju så underbart. Längtar så efter vår lilla tjej :)

2013-07-13 @ 22:00:34
URL: http://ivantanpaliten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0